109 €
Ucraina

Munte Ucraina

Detalii

Întrebări Frecvente

Cât va Costa Pachetul Turistic?
La formarea prețului unui sejur influențează mulți parametri subiectivi, care depind de preferințele individuale a turiștilor și e dificil de numit un preț fix, în afară de pachetele turistice deja pregătite pentru destinațiile populare si sezoniere. Pentru a afla un preț exact, nu ezitați să ne contactați!
Este nevoie de viză pentru a vizita Ucraina?
Nu
Ce perioadă trebuie sa fie valabil pașaportul pentru a călători?
Cel puțin 6 luni de la data sosirii.
În ce tip de cazare e mai convenabil: în Hotel, Apartament sau Vila?
Daca calatorii doresc in străinătate sa se simtă ca acasă si sunt o familie sau un grup numeros de persoane – este optional de selectat sejurul la vila sau apartamente. La procurarea turului se economisește la alimentație, dar in bucătăria vilei sau apartamentului se pot prepara bucate cu produse procurate de pe loc la preferințele culinare proprii si cantitatea necesara. Ca alternativa se poate de vizitat restaurantele cu bucătărie autohtona.

Preturile diferă in dependenta de confortabilitatea localului si depărtarea de la mare. Când va programați si cunoașteți suma in care planificați sa va încadrați pentru a petrece vacanta – managerilor agenției e mai simplu de selectat ofertele.

Daca turiștii doresc sa se „sacrifice” totalmente odihnii – fără griji cotidiene – e optimal de ales un hotel: restaurant cu mesele incluse, săli de forța, saloane SPA, locuri de joaca si îngrijire a copiilor. In asemenea cazuri, la fel, nimeni nu creează obstacole de a lua masa la un restaurant din localitatea vizitata. 🙂

Costurile, la fel, depind de categoria hotelurilor, alimentatia inclusa, departarea de la mare s.a.
Mergem in călătorie, cine ne întâlnește la Aeroport?
Daca ați cumpărat foaia turistica cu transfer aeroport-hotel-aeroport inclus, atunci la ieșirea din aeroport veți fi întimpinat de reprezentantul turoperatorului. Denumirea operatorului si tipul transferului ( de grup sau individual) trebuie sa fie indicat in voucherul turistic.
Este posibila cazarea in hotel înainte de ora 14.00?
In majoritatea hotelelor, cazarea in cameră (check in) are loc la ora 14:00, când puteți intra in camera, si eliberarea camerei (check out) trebuie sa fie până la 12:00. Câteodată unele hotele merg in întimpinarea turiștilor, si in limita disponibilității camerelor, permit cazarea mai devreme, sau eliberarea camerei mai târziu, in cazul in care turiștii au cursa seara. Totul depinde de concepția hotelului si numărul de camere disponibile.
Am ales un sejur, am încheiat contract, am achitat un avans si managerul îmi spune: «confirmarea o sa fie in timp de 48 de ore». ce înseamnă asta?
Cind alegeti si achitati turul, managerul face rezervare anume pentru voi. Asta inseamna, ca rezervarea este transmisa la hotel si personalul departamentului de vinzari trebuie s-o prelucreze individual, ca si multe alte rezervari care vin in fiecare zi din orice colt al lumii. Procesul acesta dureaza de la 10 minute pina la 48 de ore si depinde de multi factori (de exemplu, diferenta de ora). La momentul cind disponibilitatea camerei este confirmata, managerul agentiei primeste un raspuns pozitiv. Asta si este confirmarea turului. Pina la momentul confirmarii puteti in orice moment sa reziliati contractul si toata suma o sa fie restituita.
Cum primim asistență medicală in călătorie?
Pachetul turistic procurat in agenție include obligatoriu si asigurarea medicala, unde este indicata informația referitoare la acțiunile care trebuie enterprise pentru a primi îngrijire medicala. In cazul in care aveți nevoie de asistenta medicala trebuie sa telefonați la numerele de telefon indicate in polița, si sa spuneți operatorului datele personale, ce sa întâmplat si locul unde va aflați. In acest caz ve-ti primi îngrijirile de rigoare, si daca este cazul ve-ti fi transportat la spital. Toate serviciile vor fi achitate din contul companiei de asigurări.

Solicită Ofertă

Poate o să-ți placă